BIOQUARK

BIOQUARK

croce  echa

Kalcij hipoklorit s dodatkom soli života i antikamencem. 

Dodana vrijednost
Glavna značajka Bioqurk linije je kombinacija jakog oksidanta u jednom proizvodu, kao što je kalcij hipoklorit, s jakim biocidom, na bazi amonijaka, polikvoternarnim, i antikamenac proizvodom, koji može spriječiti zamućenje vode.

bez potrebe za uravnoteženjem, prema Langeriereovom indeksu. Jedan multifunkcionalan proizvod koji može pojednostaviti upravljanje vodom, čak i za velike javne bazene.

Savjeti za uporabu
Početni tretman : dodajte 10 do 15 grama Bioquark tableta s odgovarajućim dilutorom na svaki kubični metar vode koja setretira.
Podesite pH između 7.2 i 7.6.

Održavanje: dnevno doziranje, količina Bioquarka kako bi se sadržaj aktivnog klora u spremniku držao od 0,7 do 1,5 ppm, kako bi se osigurala pravilna dezinfekcija vode. Preporučujemo uporabu sustava za razrjeđivanje DDS

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pezzi

Qtà
Bancale

220648004

BIOQUARK past. 7 gr – Calcio ipoclorito – Reg.Min.San. n.20149

– I SALI DELLA VITA

SE 10 KG

360 kg

220648006

BIOQUARK past. 7 gr – Calcio ipoclorito – Reg.Min.San. n.20149

– I SALI DELLA VITA

SE 25 KG

400 kg

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.