SVERNANTI

SVERNANTI

Kada se ljetna sezona završi, potrebno je da se strojarnica i bazen pripreme na ispravan način kako bi se izbjeglo da se tijekom zimskih mjeseci mogu oštetiti i pronaći bazen u savršenim uvjetima sljedeće sezone.

Zapravo, iako se bazen uglavnom koristi u ljetnim mjesecima, ne smije se previdjeti tijekom hladnijih razdoblja.

Odlaganje ljetnog bazena zahtijeva izvođenje nekoliko koraka, zahvaljujući kojima će se lakše nastaviti s radom sljedeće godine.

Kada se pravilno postavi, spremnik jamči duži vijek trajanja sustava za filtriranje, opreme i komponenti, kao i strukture i premaza.

Korištenje sredstva za prezimljavanje koje su formulirali laboratoriji Barchemicals nužno je za održavanje karbonata u otopini i smanjenje formacija biofilma i algi.

Na taj se način izbjegava taloženje i raslojavanje vapnenca na stijenkama spremnika s posljedičnim stvaranjem inkrustacije koja bi se teško mogla ukloniti kada se bazen otvori.

Štoviše, sloj vapnenca bio bi izvrsna potpora za stvaranje algi.

Operacije postavljanja bazena Očistite dno bazena, izvršite super kloriranje s OXICLOR 10 EVOLUTION, nastavite s dodatkom BLUE DELUXE (5 lt / 100 m3) i dodajte proizvod WINTER P u preporučene doze, ostavljajući crpke svijetli 24 sata. Zatim nastavite s spuštanjem razine vode ispod skimera (ako postoji) dugim protu-pranjem filtera i gdje je moguće ostavljajući ih otvorenim i ispražnjenim iz vode. Ugradite zimski list. Na taj će način sljedeće proljeće biti puno lakše vratiti funkcionalnost samog bazena.

 

VEDI LA LINEA COMPLETA ->
Kategorije:
Svernanti
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.